Στην απουσία συγκέντρωσης των παικτών του κατά την πρώτη περίοδο της αναμέτρησης του Άρη κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις περιπτώσεις του Μοράντ και του Πέτγουεϊ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές σε ό,τι αφορά την ομάδα του Άρη.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

«Αρχικά να πω ότι συμφωνώ με τον κόουτς Σκουρτόπουλο, πρέπει να δείχνουμε σε όλες τις ομάδες σεβασμό. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ νωθρά στη συνέχεια βελτιώσαμε την εικόνα μας κάναμε κάποια εύκολα λάθη, όπως λάθος πάσες και δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να φτιάξει την ηρεμία του στο παιχνίδι και να σκοράρει.

Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Μας αρέσει να παίζουμε δύσκολα ματς, πιστεύω πήραμε μια δίκαια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ενθουσιασμό και της αρέσει να παλεύει. Θέλω να πω καλή συνέχεια στον κόουτς Σκουρτόπουλο και για την Λάρισα, αλλά και για την Εθνική. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θελουμε να πάει καλά η Εθνική μας ομάδα».

Για την εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου: «Συγκέντρωση. Απλό είναι. Η συγκέντρωση για την ομάδα ξεκινάει από το ζέσταμα, όταν κάνεις τα ελεύθερα λει απ πρέπει να βάζεις όλα».

Για την άμυνα και την επίθεση: «Η άμυνα είναι η ευρωπαϊκή τράπεζα, η επίθεση το χρηματιστήριο», είπε και έπειτα απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, είπε: «Εδώ πέρα κάνουμε, κάποιες συζητήσεις και πολλές φορές τις τραβάτε από τα μαλλιά. Την προηγούμενη φορά είχα πει για ορισμένα σχόλια που ακούγονται προς κάποιους παίκτες μας και κάποιοι γράψατε ότι αυτό το πράγμα το κάνει όλο το γηπέδο. Με δουλειά, επιμονή και υπομονή θα βελτιωθούμε και θέλω να δείχνω συμπαράσταση προς όλους τους παίκτες μου».

Για το θέμα του Πέτγουει ανέφερε: «Αυτά τα πράγματα δεν προαναγγέλονται, είναι ένα θέμα μεταξύ του παίκτη και της ομάδας τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε το τι θα γίνει και ποια απόφαση θα παρθεί».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στην ομάδα: «Δεν υπάρχει καμία ομάδα στον κόσμο που δεν σκέφτεται πράγματα που θα την βοηθήσουν».

Για τον Μοράντ, είπε: «Αν έχει υπομονή θα προσθέσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του. Χρειάζεται βοήθεια και προπόνηση στην προπόνηση για να ακολουθήσει κάποιες οδηγίες».