Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 109 χρόνια από την ίδρυση του Ηρακλή

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ανακοίνωση για το πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για την επέτειο των 109 χρόνων του συλλόγου, εξέδωσε ο Ηρακλής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, εν’ όψει της επετείου συμπλήρωσης 109 χρόνων από την ίδρυση του Ηρακλή, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας ότι την Τετάρτη (29/11), ημέρα των γενεθλίων του συλλόγου, τα γραφεία του ΓΣ Ηρακλής στο Κατσάνειο θα είναι ανοικτά καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας προκειμένου να υποδεχθούν τους αθλητές όλων των τμημάτων, τους διοικούντες και τους εφόρους αυτών, τους οπαδούς και τους φίλους της μεγάλης οικογένειας του Ημίθεου ώστε να συμμετέχουν όλοι μαζί σαν οικογένεια, στις εκδηλώσεις, της ιστορικής, για τον σύλλογο μας ημέρα.

Στο διάστημα των επόμενων ημερών μέχρι και την Τετάρτη (29/11) θα ανακοινώνονται σταδιακά οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα. Προς το παρόν, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται αυτή, της διεξαγωγής φιλικού μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών και της πρώτης ομάδας του Ηρακλή. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Χορτατζήδων. Όπως προαναφέραμε όμως, δεν θα είναι η μοναδική… 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.