Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα με το Καυτανζόγλειο στάδιο, όπου ορίστηκε ο αγώνας Κυπέλλου Αιγινιακός-ΠΑΟΚ, στην ίδια ημερομηνία που παίζει ο Γηραιός με τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνήθως στις περιπτώσεις αδικιών σε βάρος κοινωνικών ομάδων ή φορέων οι ανακοινώσεις ξεκινούν με την κλασσική φράση: Με έκπληξη ακούσαμε.....!

Στην δική μας περίπτωση, του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, η ανακοίνωση διαμαρτυρίας για ένα ακόμη ατόπημα των αρχών του Ελληνικού ποδοσφαίρου σε βάρος μας ακολουθεί με την εξής καινοτομία...!

Χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ, και με απόλυτη βεβαιότητα περιμέναμε η ομάδα μας να δεχθεί και πάλι από τους γνωστούς κύκλους, στους οποίους είμαστε ανεπιθύμητοι, νέα χτυπήματα. Απλά δεν περιμέναμε ότι θα εκδηλωθούν τόσο νωρίς αλλά και τόσο ξεδιάντροπα. Μας γνωστοποιήθηκε σήμερα, ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ είναι η αλήθεια, ότι στις 29 Νοεμβρίου την ημέρα του αγώνα πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ηρακλής- Άρης Παλαιοχωρίου, ημερομηνία που από διαβολική σύμπτωση είναι τα γενέθλια της μεγάλης Ιστορικής, Εθνικής και Αθλητικής οικογένειας του Συλλόγου μας, να οριστεί την ίδια μέρα και ώρα ο αγώνας κυπέλλου Αιγινιακός- ΠΑΟΚ.

Διαβολική σύμπτωση ή πάλι κοιμήθηκε το σύμπαν; Ο οικοδεσπότης Αιγινιακός εντελώς τυχαία δηλώνει ώς δεύτερη έδρα ώς έχει το δικαίωμα άλλωστε το Καυτανζόγλειο με την διοίκηση του οποίου με ακατανόητη ευκολία δίνει παραχωρητήριο ενώ έχει το πρόγραμμα των αγώνων του Ηρακλή μας. Τι είδους συμπτώσεις είναι αυτές; Πως ξαφνικά και πάλι συμβαίνουν τέτοια τραγικά λάθη με γνωστό θύμα που ακούει στο όνομα πάντοτε Ηρακλής Θεσσαλονίκης! Τι άλλο να πεί κανείς...

Απλά αισθανόμαστε οργή και θλίψη γιατί τελικά όλα στον τόπο αυτό αλλάζουν...και τελικά τα ίδια μένουν!