Με το κεφάλι του Διαμαντόπουλου ο Άρης έκανε το 3Χ3 νικώντας την Καλλιθέα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Με δύο γκολ του Διαμαντόπουλου, αμφότερα με το κεφάλι, ο Άρης νίκησε 2-0 την Καλλιθέα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 3η αγωνιστική της Football League, συνεχίζοντας με το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάστηκαν με την απαραίτητη συγκέντρωση και σοβαρότητα στην απόδοσή τους μετά το γιορτινό φιλικό με την Μπόκα, κάνοντας αυτό που έπρεπε απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας και παίρνοντας άνετα και εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης, δίχως να απειληθούν και να δυσκολευτούν. 

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δημιούργησε φάσεις και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα με δύο κεφαλιές του Διαμαντόπουλου.

Στο 41΄, ο Μπούρμπος απέφυγε με ωραία ντρίμπλα τον αντίπαλό του από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε την σέντρα με το δεξί στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο αμαρκάριστος Διαμαντόπουλος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Στο 77ο λεπτό, ο Πασάς σέντραρε από αριστερά στην περιοχή, εκεί όπου ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε ολομόναχος και με κεφαλιά διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του, διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης διατήρησε ξανά απαραβίαστη την εστία του και δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ σε τρία ματς πρωταθλήματος, με διαφορά τερμάτων 8-0 υπέρ του.

Συνθέσεις: 

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης. Μπούρμπος (Βαλεριάνος 68’ ), Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (Μαραγκός 88’), Πασάς, Μπαργκάν (Παυλίδης 68’ ) και Διαμαντόπουλος.

Καλλιθέα (Μ. Τροϊζι): Κορωνίδης, Καντέ (Τουρούκης 85΄), Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Μίγγος, Σμυρλής, Μήλιος (Μάκο 46΄), Χοτζάλι (Γκέσι 66΄), Βασιλείου, Ταλέντο

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.