ΠΑΟΚ-Άρης 54-39 (3η περίοδος)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Με επιμέρους σκορ 23-8 στην γ΄ περίοδο, ο ΠΑΟΚ προηγείται του Άρη με 54-39 στο ντέρμπι στο “Παλατάκι”, για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά και αποφασιστικά στο παρκέ, «τρέχοντας» σερί 9-0 στα πρώτα δύο λεπτά για να πάρει προβάδισμα ασφαλείας. Ο κόσμος στις κερκίδες σηκώθηκε στο πόδι και έδινε ώθηση στους «ασπρόμαυρους».

Ο Άρης πέτυχε το πρώτο του καλάθι στην τρίτη περίοδο μετά από τρεισήμισι λεπτά παιχνιδιού και ήταν τρίποντο του Αθηναίου που μείωσε. Με τους οπαδούς να δίνουν ρυθμό και πάθος στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ είχε νέο ξέσπασμα και ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους (48-36).

Ο Λάκι Τζόουνς ήταν «καυτός» και οδηγούσε τον ΠΑΟΚ στον επιθετικό τομέα. Ο Δικέφαλος έφτασε στο +15 (52-37), τρία λεπτά πριν το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, το οποίο διατήρησε και στη λήξη της γ΄ περιόδου με το σκορ στο 54-39.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.