Γ. Κουλακιώτης: Το καλύτερο ρόστερ ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να γίνει και καλή ομάδα

|
THESTIVAL TEAM

Για τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, την κατάσταση που βρίσκεται ο “Δικέφαλος του Βορρά” αλλά και για τους διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος μίλησε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Κουλακιώτης στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Εμένα μου άρεσε πολύ η κατοχή της μπάλας, έχουν δουλέψει πάνω σε αυτό τα παιδιά ενώ είχαν και πολύ καλές συνεργασίες από τα πλάγια. Στα αρνητικά θα βάλω ότι μόλις έφταναν κοντά στην περιοχή δεν μπορούσε να βγάλει εύκολα φάση, αυτό είναι μειονέκτημα για μια ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει υπερπλήρες ρόστερ αλλά πρέπει να κάνουν μια καλή ομάδα. Το θέμα είναι δουλέψουν στην προπόνηση για να δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο».

Για το αν περίμενε να δείξει περισσότερα ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα περίμενα να δω περισσότερα, στο πρώτο 20λεπτο άλλα έδειχνε. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει, θέλει πάρα πολλή δουλειά ο ΠΑΟΚ κυρίως μεσοεπιθετικά. Οι παίκτες χθες έδειξαν αδυναμίες στο τελείωμα των φάσεων, δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες και είναι λογικό πως έβαλε το γκολ έστω και τυχερά ο Ολυμπιακός και πήρε τη νίκη. Κάθε πόντους είναι πολύτιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αν θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα δεν μπορείς να στηρίζεται στην τύχη. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο 20λεπτο».

Για την απόδοση των παικτών-κλειδιά: «Εμένα μου άρεσαν οι συνεργασίες των παικτών του ΠΑΟΚ έστω και για το λίγο αυτό διάστημα. Το θέμα είναι να φτάνει η μπάλα στον Πρίγιοβιτς για να γίνεται το γκολ. Είμαστε ακόμη πρώτοι, πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι το ξέρουν αυτό και ο προπονητής και οι παίκτες και θα το δείξουν στο επόμενο διάστημα στο γήπεδο. Οι ξένοι παίκτες έχουν καταλάβει που έχουν έρθει και τι πρέπει να κάνουν».

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα το διεκδικήσουν. Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο γιατί έχει καλύτερο ρόστερ και είναι πιο διψασμένος, μετά έχει προβάδισμα η ΑΕΚ και στο τέλος ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.