Για τα όσα έγιναν χθες στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, o Γιώργος Σαββίδης.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, έγραψε στο instagram:

"Ξύπνησα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Ήμασταν καλύτεροι άλλα άτυχοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνέβη. Κάνουν πλάκα με εμάς επειδή πήγαμε όλοι μαζί στην προπόνηση αλλά την ίδια στιγμή πανηγυρίζουν σαν τρελοί τη τυχαία τους νίκη σαν να κέρδισαν την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Σπάνε γραφεία πριν τον αγώνα, αναρτούν πανό για την οικογένεια μου.

Μετά από αυτά ένα μόνο μπορώ να πω: Η οικογένεια μου γίνεται δυνατότερη σε αυτή την χώρα και αυτό τους τρομάζει και ο ΠΑΟΚ θα γίνει δυνατότερος και αυτό τους τρομάζει επίσης.

Είμαστε ΠΑΟΚ θα γίνουμε πρωταθλητές αυτή τη χρονιά βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Υγ: Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος επειδή οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν το δικό τους μυαλό και είναι ανεξάρτητοι. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι εννοώ..."

Ο Γιώργος Σαββίδης συνόδευσε την ανάρτηση του με μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να κρατάνε ένα πανό στο οποίο γράφει "Εμείς Μαζί για μια Ζωή".