ΠΑΟΚ: Τακτική ενόψει Λαμίας – Ειδικό πρόγραμμα ο Λεβέκ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει την Κυριακή στην αγωνιστική δράση, έπειτα από 15 μέρες αγωνιστικής απραξίας λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων, και άπαντες είναι προσηλωμένοι στον έναν και μοναδικό στόχο, που δεν είναι άλλος από το τρίποντο.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Στην προτελευταία μέρα δουλειάς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να ασχοληθεί καθαρά με τον τομέα της τακτικής και έδειξε στους ποδοσφαιριστές του τι ακριβώς θέλει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

To προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στην Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, και περιελάμβανε πέρα από την απαραίτητη προθέρμανση και το καθιερωμένο «κορόιδο», διάφορες ασκήσεις με ανάπτυξη και τελειώματα μετά από σέντρες και δίτερμα με τερματοφύλακες.

O Ντόριαν Λεβέκ , έκανε ειδικό πρόγραμμα συντήρησης, στο πλαίσιο της ομαλής προσαρμογής και επανένταξης στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Το Σάββατο (14.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.