Κώστας Στεφανής: Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, οφείλει να πρωταγωνιστεί

|
THESTIVAL TEAM

Ο Κώστας Στεφανής επέστρεψε μετά από χρόνια στον Ηρακλή και τονίζει ότι η ομάδα πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί και με την βοήθεια του κόσμου του θα το καταφέρει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5”:

«Όλοι μαζί θα κάνουμε μια νέα προσπάθεια για να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που ανήκει και κάποιοι τον οδήγησαν εκεί που είναι τώρα. Οι έμπειροι που είναι στην ομάδα όλοι ξέρουν τι εστί Ηρακλής και με τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας», σημείωσε αρχικά.

Για την παρουσία του Τάσου Κατσαμπή: «Το πιο σημαντικό είναι ότι στην ομάδα υπάρχει ο κ. Κατσαμπής που είναι η σημαία του συλλόγου».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Εμείς κοιτάμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και οφείλει όπου κι αν είναι να πρωταγωνιστεί. Όλοι φέτος θα δώσουν και την ψυχή τους για το σύλλογο. Η εμπειρία παίζει ρόλο για να γίνεις οικογένεια. Αυτοί που είναι στην ομάδα είναι καλά παιδιά και αυτό θα παίξει ρόλο στα αποδυτήρια και πολύ σημαντικό που έχουμε προπονητή τον κ. Αναστασιάδη».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.