Στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που επέδειξε ο Άρης στη νίκη κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα για την πρεμιέρα του Champions League, στάθηκε στις δηλώσεις του ο παίκτης των Θεσσαλονικέων, Κάιλ Γουίβερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Είναι μία καλή νίκη για μας σήμερα, ειδικά μετά από την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι. Ηταν σημαντικό για εμάς που καταφέραμε να χτίσουμε αυτοπεποίθηση, ενόψει της συνέχειας. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Ζιελόνα πέτυχε μερικά μεγάλα σουτ μείωσε τη διαφορά, αλλά εμείς παίξαμε ομαδικά μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε την νίκη».

Για την πολυφωνία του Αρη στην επίθεση, όπως μεταδίδει το sdna.gr, είπε: «Αυτό είναι κάτι το σημαντικό έτσι και αλλιώς θα είναι διαφορετικοί οι πρωταγωνιστες παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς έχουμε παίκτες οι οποίοι έχουν έφεση στο σκοράρισμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και μας βοηθάει πολύ».

Για τη δική του απόδοση, είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, συμβαίνουν διαφορά πράγματα, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που θέλω να αγωνίζομαι και στις δυο πλευρές του γηπέδου».

Για το ποιος είναι ο τρόπου που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του: «Και στην άμυνα και στην επίθεση επίθεση θέλω να δίνω το 100%. Δεν ξεχωρίζω κάτι συγκεκριμένο».

Τέλος, είπε: «Είχα καλά παιχνίδια καλές σεζόν αλλά τα καλύτερα πιστεύω δεν έχουν έρθει ακόμα».