Το εξώφυλλο του Sports Illustrated κατά του Τραμπ (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

O αθλητικός κόσμος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τάσσεται ανοιχτά κατά του Ντόναλντ Τραμπ και το Sports Illustrated κυκλοφορεί με τους πρωταγωνιστές να σχηματίζουν αλυσίδα απέναντι σε ένα διχασμένο έθνος!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κλήθηκε να σχολιάσει το επίμαχο tweet με το οποίο εξαπέλυσε επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε πως οι Ουόριορς δεν είναι καλοδεχούμενοι στον Λευκό Οίκο και ξεκαθάρισε πως «η Αμερική είναι η γη της ελευθερίας. Όσο έχω αυτή τη δυνατότητα δεν θα αφήσω έναν άνθρωπο, ανεξάρτητα από το πόση δύναμη έχει ή πόση επιρροή μπορεί να έχει, να χρησιμοποιήσει τα σπορ ως ένα μέσο για να μας χωρίσει».

Ο «Βασιλιάς» έχει ταχθεί από την πρώτη στιγμή απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ ενώ πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του Sports Illustrated που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, σχηματίζοντας αλυσίδα μαζί με τον Στεφ Κάρι, τον κομισάριο του NFL και τις υπόλοιπες μεγάλες προσωπικότητες των σπορ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το μήνυμα είναι το εξής: «Έθνος διχασμένο, αθλητισμός ενωμένος»!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.