Ο Πρίγιοβιτς έκανε ξανά… του κεφαλιού του και ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ένα γκολ του Πρίγιοβιτς στο 55΄, που σκόραρε και πάλι με κεφαλιά, ήταν αρκετά για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στην άδεια (κεκλεισμένων των θυρών) Τούμπα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε δοκάρι στο 45΄+1΄ με γυριστική κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάτος στέλνοντας την… προειδοποιητική βολή και βρήκε δίχτυα στο 55ο λεπτό με κεφαλιά, παίρνοντας ασίστ από τον Βραζιλιάνο που του έκανε κεφαλιά-πάσα έπειτα από σέντρα του Τσίμιροτ.

Ο Δικέφαλος “πάτησε” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα -έστω και προσωρινά- με 11 βαθμούς και αναμένει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 20:30 και τον αγώνα του Πανιωνίου με τη Λάρισα (18:15) για να δει σε ποια θέση θα βρίσκεται μετά το πέρας της αγωνιστικής.

Οι “ασπρόμαυροι” είχαν καλή απόδοση, δημιούργησαν αξιόλογες φάσεις, δεν απειλήθηκαν αμυντικά και συνέχισαν με το απόλυτο νικών στην έδρα τους, ενώ παράλληλα έπιασαν και το ρεκόρ των έξι συνεχόμενων εντός έδρας νικών (3 στο πρωτάθλημα, 2 στην Ευρώπη και 1 στο Κύπελλο). 

Δείτε ΕΔΩ τις φάσεις και το γκολ του αγώνα.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίσιο (67΄ Σάχοβ), Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Πέλκας (65΄ Λημνιός), Βιεϊρίνια (75΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68΄ Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (61΄ Σολτάνι), Λίλα (43΄ Μανθάτης λ.τ.), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.