“Γι’ αυτό δηλώσαμε τον Ηρακλή στη Γ΄ Εθνική”

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου του Γ.Σ. Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης, μίλησε για την απόφαση να δηλωθεί η ομάδα στη Γ Εθνική, για το αν μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί αυτό, την πρόταση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τα εμπόδια που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις 95.5”:

Για την απόφαση να δηλωθεί η ομάδα στη Γ Εθνική:

«Εξυπηρετεί τον Ηρακλή γιατί δεν θα πρέπει να έχουμε μια επιλογή. Μπορεί η επιλογή του Ηρακλή Αμπελοκήπων να μην προχωρήσει και η ομάδα πρέπει να παίξει. Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο. Την απόφαση για την κατηγορία που θα παίξει ο Ηρακλής θα την πάρει ο κόσμος, εμείς οφείλαμε να δηλώσουμε την ομάδα για την ιστορία του Ηρακλή. Πληρώσαμε το παράβολο, μπορεί η ομάδα να κάνει μεταγραφές μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Πολλά μπορεί να γίνουν αν όμως δεν προχωρήσει η πρόταση του Ηρακλή Αμπελοκήπων».

Για το αν μπορεί να παίξει ο Ηρακλής στη Γ Εθνική:

«Δεν υπάρχουν δύο προτάσεις. Υπάρχει πρόταση Α και πρόταση Β. Πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει, πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος που θα βάλει τα χρήματα αλλά στη Γ Εθνική ο Ηρακλής δεν θα έχει τα χρέη του Παπαθανασάκη».

Για το αν πρέπει οποιαδήποτε λύση να συνδυαστεί με την παρουσία επενδυτή:

«Δεν είναι κακό για μία φορά ο Ηρακλής να έχει καλυμμένα τα νώτα του. Για να μπορεί ο κόσμος να δει τον Ηρακλή τη νέα χρονιά έπρεπε να δηλωθεί η ομάδα σήμερα στη Γ Εθνική. Εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα παραιτηθώ από το ιδρυτικό σωματείο αν έρθει κάποιος επενδυτής. Πρέπει να υπάρχουν και τα δύο σενάρια για να μπορούμε να μιλήσουμε με άλλα δεδομένα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Πρέπει να επανέλθει ο Ηρακλής στις 6 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, εκεί που ανήκει δηλαδή».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.