Θρήνος για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη – “Έφυγε” η 33χρονη κόρη του

|
THESTIVAL TEAM

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 33 χρονών άφησε η κόρη του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Η Έλμα πάλευε 11 ολόκληρα χρόνια με τον καρκίνο και ο μπαμπάς της, πρόεδρος της ΚΟΠ παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ στην οποία εξέφραζε την βαθύτατη λύπη του:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον αδόκητο χαμό της κόρης του.

Αιωνία της, η μνήμη…»

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε με λύπη το χαμό της νεαρής κοπέλας.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 33 ετών, η κόρη του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Έλμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον κ. Κουτσοκούμνη και την οικογένεια του για τη μεγάλη τους απώλεια.

Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.