"Θρύλος" μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση με το εντυπωσιακό 50-0 επικρατώντας τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ο Αμερικανός πυγμάχος είχε σκληρή κόντρα με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ , ωστόσο μετά τον αγώνα αγκαλιάστηκαν δείχνοντας την αμοιβαία εκτίμηση τους.

«Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, κυρίες και κύριοι. Αυτό είναι σίγουρο. Επέλεξα τον κατάλληλο παρτενέρ στον τελευταίο μου χορό. Ο ΜακΓκρέγκορ είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής, ένας σκληρός μαχητής και προσφέραμε στον κόσμο αυτό που ήθελε να δει, μετά τον αγώνα μου με τον Μάνι Πακιάο. Ήταν πολύ καλύτερος από ό,τι περίμενα, αλλά ήμουν καλύτερος συνολικά. Το πλάνο μου ήταν να πάρω το χρόνο μου, να τον αφήσω να ρίξει δυνατά χτυπήματα και να τον κερδίσω στο τέλος. Στο MMA παίζει πολύ δυνατά για 25 λεπτά και μετά κατεβάζει ταχύτητα. Ήθελα να μην κριθεί ο αγώνας στα σημεία, γιατί διακυβευόταν η φήμη της πυγμαχίας. Ο Ρόκι Μαρτσιάνο είναι ένας θρύλος. Ανυπομονώ να μπω στο Hall of Fame κάποια μέρα», είπε ο Μεϊγουέδερ.