Για την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ στη Σουηδία μίλησε ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και νυν της Akropolis, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει καλά το σουηδικό πρωτάθλημα, μίλησε στον ArenaFM και στάθηκε στα πρώτα λεπτά της ρεβάνς, τονίζοντας ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει στην κόντρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο  Έλληνας προπονητής δήλωσε:

Αναφορικά με την Έστερσουντ: «Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στο πρώτο παιχνίδι. Η διαφορά στην ποιότητα των ρόστερ είναι αρκετά μεγάλη και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό. Δεν έχουν καθόλου άγχος και προσεγγίζουν το παιχνίδι πολύ καλά. Θα χαρούν το παιχνίδι και θα τα δώσουν όλα. Και οι ίδιοι πάντως παραδέχονται ότι θα έχουν πολύ δύσκολο έργο. Ο Σοβαρός ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα. Το ρόστερ του είναι γεμάτο και με τον ερχομό του κ.Λουτσέσκου πιστεύω θα δείξει πολύ καλύτερα πράγματα. Το μόνο που μπορεί να τον δυσκολέψει είναι ο πλαστικός χλοοτάπητας».

Τι άλλο πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: Τα πρώτα λεπτά θα είναι σημαντικά, ο ΠΑΟΚ έχει το σκορ από το πρώτο παιχνίδι και αν καταφέρει να της δώσει λίγο χώρο,, θα την χτυπήσει εύκολα στην κόντρα. Τα πρώτα λεπτά πιστεύω θα είναι»

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Σωτήρη Παπαγιανόπουλου.: «Ο Σωτήρης είναι ρεαλιστής και πρέπει να πούμε ότι κάνει μια εκπληκτική χρονιά στην Έστερσουντ».

Για την ομάδα του, την Akropolis: «Είναι δημιούργημα Ελλήνων, η διοίκηση είναι όλοι Έλληνες ,ενώ υπάρχουν και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι σίγουρα έντονο το ελληνικό στοιχείο».

Για το ποδόσφαιρο στην Σουηδία: «Εδώ στην Σουηδία κάθε μέρα είναι και καλύτερα! Απολαμβάνω την δουλειά μου. Κανένας δεν θα γίνει πλούσιος από το ποδόσφαιρο στην Σουηδία. Ένας καλός παίκτης, στις μεγάλες ομάδες (Μάλμε,ΑΙΚ κτλ.) μπορεί να έχει για παράδειγμα , συμβόλαιο 5.000 ευρώ το μήνα. Το πρωί θα πάει στην προπόνηση του και το απόγευμα στο πανεπιστήμιο. Όλα είναι διαφορετικά εδώ».

Μπορεί να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω πως όχι, ποδόσφαιρο είναι βέβαια, αλλά με το ρόστερ και την ποιότητα που έχει νομίζω ότι δύσκολα θα μείνει απ έξω».