Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, μίλησε ο πρώην άσος του Ηρακλή, Νίκος Ζιαμπάρης.

Με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" ο έμπειρος αμυντικός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόταση του Άρη, την οποία απέρριψε.

Για την αποχώρησή του από τον Ηρακλή, ο οποίος αποδυναμώνεται διαρκώς: «Σίγουρα ο Ηρακλής έμεινε χωρίς παίκτες, όμως, άποιοι παίκτες περίμεναν μέχρι την τελευταία ημέρα της εκδίκασης και ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ. Δεν πήγαινε άλλο το θέμα. Κάθε μέρα μας έλεγαν “περιμένετε”, ώσπου φτάσαμε στο απροχώρητο. Ο Καγιούλης μας έλεγε προτού καν τελειώσει το πρωτάθλημα πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα αναλάβει την ομάδα και… ακόμη την αναλαμβάνει. Τις τελευταίες ημέρες δεν μίλησα με κανέναν. Μόνο με την κ. Ευγενία από τα γραφεία. Αν δεν ήταν και αυτή, ο Ηρακλής μπορεί να είχε διαλυθεί ακόμη πιο νωρίς».

Για την απόφασή του να συνεχίσει στον ΟΦΗ: «Είχα μιλήσει με κάποιες ομάδες, όμως, δεν βρήκα αυτό που ήθελα. Μίλησα και με τον Άρη, όμως, προτίμησα να έρθω σε ένα περιβάλλον που ήξερα. Με τον κ. Παπαδόπουλο έχουμε συνεργαστεί στον Ηρακλή σχεδόν τρία χρόνια και έπαιξε σημαντικό ρόλο να έρθω στον ΟΦΗ. Με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι. Πιστεύω πως θα κάνουμε καλή πορεία και από του χρόνου η ομάδα να παίζει εκεί που ανήκει».

Για το πώς τον έπεισε ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Δεν είχε να μου πει πολλά. Ό,τι και να μου έλεγε τον εμπιστεύομαι. Πήρα εγγυήσεις και από αυτόν και από τη διοίκηση. Κάνουν μια νέα προσπάθεια και ήρθα να τους βοηθήσω».

Για τους λόγους που απέρριψε την προοπτική του Άρη: «Στον ΟΦΗ είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Στον Άρη υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Δεν ήθελα αυτά που πέρασα τρία χρόνια στον Ηρακλή με δυσκολίες στις πληρωμές να τα ξαναπεράσω. Ελπίζω το τέλος της χρονιάς να μας βρει και τις δύο ομάδες στη Super League».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Έχουν συνηθίσει στις πίκρες τα τελευταία χρόνια. Θα το ξεπεράσουν κι αυτό».