Ο Σίλβα Χουάντερσον με σημερινές του δηλώσεις, διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με τον Άρη.

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο του Ηρακλή, μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis 95,5", υπογράμμισε πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Για το τι κάνει τη δεδομένη στιγμή: «Είμαι στη Θεσσαλονίκη και απολαμβάνω τις διακοπές μου. Έχω κάποιες προτάσεις, μία από αυτές είναι από την Τουρκία. Θα την εξετάσω με τον μάνατζέρ μου και θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα.

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από τον Άρη. Δεν έχει μιλήσει με κάποιον ο μάνατζέρ μου. Από εσάς το μαθαίνω για το ενδιαφέρον του Άρη, δεν έχω ακούσει τίποτα».

Για την πρόθεση του Νίκου Καγιούλη να αναλάβει τον Ηρακλή: «Θέλω το καλύτερο για τον Ηρακλή. Αν το καλύτερο για τον Ηρακλή είναι να συνεχίσει με τον Καγιούλη ας γίνει έτσι. Είμαι πολύ λυπημένος για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή. Στενοχωριέμαι πολύ. Του αξίζει να παραμείνει στη Super League».

Για το αν θα τον ενδιέφερε να παραμείνει στον Ηρακλή: «Είναι δύσκολο να το πω αυτό. Περναέι δύσκολες στιγμές ο Ηρακλής και ελπίζω για το καλύτερο».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Κατά 90% θα πάω στην Τουρκία. Σε ομάδα α' κατηγορίας».