Το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ο Άρης για την απόκτησή του επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο 33χρονος αμυντικός, Σιρίλ Καλί.

Ο Γάλλο στόπερ, που έχει λύσει τη συνεργασία του με την Βέροια, βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» με τον Άρη να τον έχει πλησιάσει.

«Είναι αλήθεια ότι είμαι σε συζητήσεις με τον Άρη. Υπάρχει αυτή η πιθανότητα να παίξω στην ομάδα τη νέα χρονιά. Αν δεν υπήρχε θα το διέψευδα κατηγορηματικά», τόνισε αρχικά ο 33χρονος αμυντικός ερωτώμενος για αν όντως έχει συζητήσει με τους «κιτρινόμαυρους».

Εν συνεχεία, για το αν έχει ενημερωθεί περί νεότερης επαφής τις επόμενες μέρες, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του, επεσήμανε ότι: «Ακόμα περιμένω. Λογικά θα ξεκαθαρίσει σύντομα γιατί απ΄ότι ξέρω την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι προπονήσεις. Βρίσκομαι στις Σέρρες, δεν έχω φύγει, οπότε θα περιμένω. Αν συμφωνήσουμε θα πρέπει να έρθω Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».

Αναφορικά με ενδεχόμενες άλλες προτάσεις που πιθανόν να έχει στα χέρια του και αν αυτές προέρχονται από την Ελλάδα, αρκέστηκε να πει: «Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει μία καριέρα σε μία συγκεκριμένη χώρα να δοκιμάσει την τύχη του αλλού, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Μέχρι στιγμής, απλά εξετάζω τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου».
Πηγή: pressaris.gr