Την άποψη ότι έφτασε η στιγμή να κάνει το βήμα παραπάνω ο ΠΑΟΚ και να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Nίκος Μαχλάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5":

Για το πρωτάθλημα της Super League: «Φαίνεται πως Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξεχωρίζουν. Ο Παναθηναϊκός με τη φυγή του Μπεργκ έχει μείνει λίγο πίσω αλλά έχει καλό προπονητή και θα είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεφύγει από τα δικά του στάνταρ. Πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει το πρωτάθλημα».

Για το εάν χρειάζεται ενίσχυση: «Η ενίσχυση είναι το παν. Εκεί ξεκινούν όλα. Εάν έχεις δυνατή ομάδα μπορείς να κερδίζεις τον οποιονδήποτε. Αυτό πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Εννοείται ότι θέλει. Ο Μακ είναι καταπληκτικός, ήθελε να επιστρέψει και ο ίδιος κάτι που δείχνει ότι έχει όρεξη να προσφέρει. Ξέρουμε ότι είναι ένας παίκτης που δίνει ποιότητα στο σύνολο και κάνει τη διαφορά. Καλή η προσθήκη του τερματοφύλακα. Θέλει και άλλους παίκτες όμως. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει το επιτελείο που ξέρει τι χρειάζεται και θα το κάνει πραγματικότητα».

Για τον νέο προπονητή: «Αυτό είναι ένα εμπόδιο. Μέχρι να προσαρμοστεί θα χρειαστεί χρόνο και θα γίνουν λάθος επιλογές. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι οι γύρω γύρω άνθρωποι που θα τον βοηθήσουν. Πρέπει ξανά από την αρχή να μαθαίνει τους πάντες και τα πάντα».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι λίγο αλαλούμ. Η κατάσταση είναι μια από τα ίδια χρειάζεται κάποιος να βάλει το χέρι στην τσέπη. Ο ΟΦΗ μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεων έχει τη δυνατότητα να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο αλλά όταν η διοίκηση δεν είναι σύσσωμη δεν έχει βρει τα πατήματα της δημιουγείται προβληματισμό. Ο Άρης είναι στην ίδια κατάσταση. Είναι κρίμα να είναι εκεί και να ταλαιπωρούνται. Είναι θλιβερό οι μεγάλες ομάδες να λείπουν και αυτό δεν είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα».