Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ! – Εντυπωσιάζει η γαλάζια εμφάνιση (ΦΩΤΟ&VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με ανανεωμένο στυλ την σεζόν 2017-18. 

Η νέα εμφάνιση που δημιούργησε η Macron για τον ΠΑΟΚ διακρίνεται για την κομψή της αισθητική. Το πρώτο που βλέπει κανείς είναι η διαφορά στις κλασική ασπρόμαυρη. Οι ρίγες είναι λεπτές, δίνοντας μια αυθεντική ρετρό αίσθηση που δένει με τον μοντέρνο γιακά με τον σύγχρονο σχεδιασμό.

Η… κρυφή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η σύνδεση με τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Στο εσωτερικό της εμφάνισης υπάρχει ένα από τα πλέον αγαπημένα συνθήματα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. «Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου».

Στο στήθος της φανέλας, ο νέος Μεγάλος χορηγός, το Stoiximan.gr βρίσκεται κι αυτός σε πλήρη αρμονία με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Σε ασπρόμαυρο φόντο, ομορφαίνει κι άλλο τη νέα εμφάνιση.

Η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα σήμερα στο “Μεκεδονία Παλλάς” και θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ θα είναι διαθέσιμη για το κοινό στο PAOK FC Official Store από την Παρασκευή.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν σχεδόν όλο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Γκοντσάρεβα, Λούμπος Μίχελ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Μάκης Γκαγκάτσης), όπως και ο πρόεδρος του ΑΣ Θανάσης Κατσαρής αλλά και ο Μπάνε Πρέλεβιτς (Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ)

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η παρουσία των Κούδα και Σαράφη, ενώ… μοντέλα για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Πρίγιοβιτς, Μαλεζάς, Μάτος, Ρέι, Πέλκας, Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ και Μυστακίδης.

Δείτε το υλικό του thestival.gr:


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.