Τις υπηρεσίες του Τάιλερ Ντόρσει θα στερηθεί η Εθνική Ομάδα ενόψει του Ευρωμπάσκετ, καθώς ο 21χρονος σούτινγκ γκαρντ των Ατλάντα Χοκς θα απουσιάσει από την προετοιμασία, λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, ο ατζέντης του παίκτη, Κρις Έμενς, ενημέρωσε την ελληνική ομοσπονδία για το στάδιο της αποθεραπείας του παίκτη του, η οποία δεν θα ολοκληρωθεί πριν από τα μέσα Αυγούστου. Έτσι, ο Ντόρσεϊ τέθηκε νοκ - άουτ από την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών.

Από την πλευτά της η ΕΟΚ υπογράμμισε πως στην επιστολή εκφράστηκε η τιμή που ένιωσε ο παίκτης για την κλήση του στην Εθνική και η ανυπομονησία του να συμμετάσχει σε κάποια από τις επόμενες προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσει θα γίνει η φετινή προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών αφού ένας τραυματισμός στον αστράγαλο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και δεν θα του επιτρέψει να είναι παρών όπως επιθυμούσε.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο επιστολής που έστειλε σήμερα ο ατζέντης του παίκτη, Κρις Έμενς, η πλήρης αποθεραπεία του ομογενή παίκτη από πρόσφατο τραυματισμό του στον αστράγαλο δεν θα ολοκληρωθεί πριν τα μέσα Αυγούστου, οπότε δεν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας. Στην ίδια επιστολή εκφράστηκε η τιμή που ένιωσε ο Ντόρσεϊ με την κλήση του στην Εθνική Ομάδα, οι ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη και η ανυπομονησία του να συμμετάσχει σε κάποια από τις επόμενες προσπάθειες. Οι διοικούντες την ΕΟΚ και ο Κώστας Μίσσας ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον νεαρό παίκτη και ανανέωσαν την επαφή για κάποια από τις επόμενες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος».