Την άποψή του για τις μεταγραφές που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Κούλης Αποστολίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για τη δήλωση του Στανόγεβιτς: «Το είδε ρεαλιστικά ο άνθρωπος βασιζόμενος στην μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας. Θα πρέπει να διορθωθεί το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην αμυντική διαδικασία της ομάδας από πέρυσι. Και αυτό είναι ένα θέμα που θα το λύσει ο προπονητής γιατί η αμυντική διαδικασία δεν είναι ο ένας ή οι δύο στόπερ».

Για το εάν αρκούν Βαρέλα και Κρέσπο στην άμυνα: «Όχι. Δεν υπάρχει ένας ή δύο στόπερ που να είναι αμυντικογενείς αμυντικοί. Εάν δείτε τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα την προηγούμενη σεζόν σε μεγάλο ποσοστό είναι εντός μεγάλης ή μικρής περιοχής όπου η άμυνα δεν μάρκαρε. Χρειάζεται ένα στόπερ υψηλού επιπέδου και αμυντικογενής για να μπορεί καταστρέψει την επίθεση του αντιπάλου. Θέλει στόπερ που να παίζει man to man, όπως λέγαμε και παλαιότερα, για να καθαρίσει την κάθε φάση. Αυτός είναι ο πρώτος του στόχος. Χρειάζεται ένα στόπερ τύπου Καλλιτζάκη. Η αμυντική διαδικασία δε θα βελτιωθεί μόνο με αυτό αλλά θα πρέπει να διορθωθεί η συνεργασία πίσω στην άμυνα με την μεσαία γραμμή και τον τερματοφύλακα».

Για την επιθυμία του Στανόγεβιτς για την απόκτηση ενός χαφ: «Είναι απαραίτητος, διότι ο Κάνιας είναι καλός αλλά του λείπουν στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα».

Για το εάν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ: «Απαραίτητη προυπόθεση γαι να χτυπήσει πρωτάθλημα είναι να πάρει δύο παίκτες υψηλού επιπέδου στις θέσεις αυτές. Είναι πολύ δύσκολο γιατί το πρωτάθλημα κερδίζεται στα εντός και εκτός παιχνίδια με τις μικρές ομάδες. Εκεί πρέπει να προσέξεις να μην χάσεις βαθμούς. Σημαντικά είναι βέβαια και τα εκτός έδρας ντέρμπι στην Αθήνα. Αλλά δείτε πόσους βαθμούς έχασε πέρυσι στα υπόλοιπα παιχνίδια. Γιατί όταν εκεί όταν είσαι ανοιχτός στην πλάτη, χρειάζεσαι μια καλή αμυντική λειτουργία».