Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάκχοφ, μίλησε για το παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League που θα γίνει στην πατρίδα του και υποστήριξε πως ο Δικέφαλος θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αρχικά για την κλήρωση με την Ολίμπικ Ντόνετσκ είπε: "Είναι μια ομάδα που έκανε καλή χρονιά πέρσι και πήρε την 4η θέση, όμως έχουν έρθει πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και δε γνωρίζουμε την τακτική με την οποία αγωνίζονται. Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι σαν ουκρανική ομάδα θα παλέψει ως το τελευταίο λεπτό για τη νίκη" είπε αρχικά ο Σάκχοφ και πρόσθεσε: "Είναι δύσκολο να πω αν η κλήρωση είναι καλή ή όχι. Εμείς πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε και θα πάρουμε τα αποτελέσματα και την πρόκριση".

Σχετικά με το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: "Έχουν μείνει μόνο δύο με τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα. Εμείς πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα με τον τρόπο που παίζουμε".

Τέλος, για το αν αισθάνεται χαρούμενος που θα επιστρέψει στην Ουκρανία απάντησε: "Σίγουρα και χαίρομαι. Έχω παίξει πολλές φορές εκεί και έχω ωραίες αναμνήσεις".