Με δηλώσεις του ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Καλατζής στον Arena fm 89,4:

«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα κατέβω υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ούτε εγώ έχω αποφασίσει. Αν γίνει θα είναι μεγάλη τιμή και θα είναι και κέρδος για τη Βόρεια Ελλάδα που δυο καρντάσια θα είναι υποψήφια για την ΕΠΟ.

Στις αρχές της δεκαετίας του '80 ήμουν αντιπρόεδρος στον Ηρακλή Καβάλας, μετά ήμουν και το 84-85 αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας. Όλη η Βόρεια Ελλάδα επίσης ξέρει πόσο κοντά στάθηκα σε όλες ειδικά κοντά στο σύνδεσμο παλαιμάχων του ΠΑΟΚ. Διότι όταν ερχόταν στο γραφείο σου Κούδας, Παρίδης Αποστολίδης κλπ. δεν μπορεί να μην κλίνεις ευλαβικά το γόνυ.

Ξέρω ότι είναι άξιος ο κύριος Γραμμένος. Όποιος είναι πρόεδρος πρέπει να το αποδείξει με έργα.

Και τι έγινε; Ας έχει τόσες ενώσεις μαζί του.

Επίσης δεν υπάρχει το ο Καλατζής είναι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει αυτό.

Ο Κουκοδήμος τώρα είναι βουλευτής, δεν θα ασχοληθεί. Εγώ τώρα έχω κενό. Εγώ θα το κάνω γιατί περιμένω την στήριξη όλων των μεγάλων. Όλοι οι μεγάλοι προσφέρουν και χρήμα και χρόνο κι αν δεν υπήρχαν οι χρηματοδότες δε θα υπήρχα οι ομάδες.

Ας ψάξετε να δείτε ποιος είναι ο Καλατζής. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε επειδή το αγαπάμε. Είναι δυνατόν να μην κοιτάξω να μείνει το όνομά μου και να μην βοηθήσω όπου μπορώ;».