Σούπερ Λιγκ: Οι τέσσερις “μεγάλοι” θα προτείνουν την κατάργηση των Play Offs!

|
THESTIVAL TEAM

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης στην Σούπερ Λιγκ, με τους τέσσερις “μεγάλους” να προτείνουν τη μη διεξαγωγή πλέι οφ μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ενώ όλα έδειχναν ότι το βασικό θέμα συζήτησης των τεσσάρων “μεγάλων” θα ήταν η συμμετοχή ή μη του πρώτου στη διαδικασία του “μίνι” πρωταθλήματος μετά τη λήξη της σεζόν, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Βασίλης Βέργης στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του Βασίλη Παπαθεοδώρου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, σε μια σπάνια «ομοψυχία» τους, σκοπεύουν να προτείνουν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 30 αγωνιστικές χωρίς πλέι οφ!

Όπως αναφέρει το sdna.gr, βέβαια, κάτι τέτοιο, παρά την επιθυμία των τεσσάρων «ισχυρών» της Super League, δεν είναι κάτι το οποίο έχει αποφασιστεί οριστικά και αμετάκλητα, καθώς λόγο σε αυτό έχει φυσικά και το συνδρομητικό κανάλι της Nova, ξεκάθαρη πρόθεση του οποίου είναι η συνέχιση της διεξαγωγής των Play Offs και συνεπακόλουθα η «επιμήκυνση» της ποδοσφαιρικής σεζόν, με την ύπαρξη περισσότερων αγώνων μεταξύ δυνατών ομάδων.

Υπενθυμίζουμε ότι αντιπροσωπεία του «Big-4» θα έχει συνάντηση την Δευτέρα με τους ανθρώπους της Nova, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα τρέχοντα θέματα και λογικά στο «τραπέζι» θα πέσει και η ομόφονη επιθυμία τους για την κατάργηση των Play Offs, ενώ παράλληλα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα συνεχιστούν την Τετάρτη, 19/7/2017.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.