Στη μάχη του Europa League ρίχνεται απόψε ο Πανιώνιος

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Στη μάχη του Europa League ρίχνεται απόψε στις δέκα το βράδυ η ομάδα του Πανιωνίου, αντιμετωπίζοντας τη Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη. Η νίκη αποτελεί μοναδική επιδίωξη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης εάν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή τους στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 9 χρόνια με το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην Σλοβενία την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Με βάση τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1, με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Βλάχο κι αριστερά τον Σαραμαντά, στο κέντρο της άμυνας τους Μπανανά, Οικονόμου, οι Ταπόκο και Κόρμπος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, στα άκρα οι Λάμπρου (δεξιά) και Μασούρας (αριστερά), ενώ ο Μασούντ θα βρίσκεται πίσω από τον προωθημένο Γεσίλ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.