Στη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνι Άλβες, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Βραζιλιάνου πλάγιου αμυντικού.

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Παρισιού μέχρι τι 30 Ιουνίου του 2019,

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Παρί, ο Ντάνι Άλβες δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τα τελευταία χρόνια μπόρεσα να μετρήσω στο εξωτερικό την τεράστια αύξηση αυτού του συλλόγου που έγινε ένα προπύργιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι πολύ συναρπαστικό να είμαι μέρος αυτού του μεγάλου πρότζεκτ! Σε όλους τους συλλόγους, από τους οποίους έχω περάσει, πάντα έχω δώσει το καλύτερο για να βοηθήσω τις ομάδες μου να πάνε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Πιστέψτε με, ήρθα και στην Παρί για να νικήσω. Γνωρίζω τις φιλοδοξίες του νέου συλλόγου μου και τις προσδοκίες των πολυάριθμων υποστηρικτών του σε όλο τον κόσμο. Θα μοιραστούμε μεγάλες στιγμές, είμαι σίγουρος».

Ο Ντάνι Άλβες αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της Παρί στην θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ο γαλλικός σύλλογος έχει εντάξει στο δυναμικό του και τον Γιούρι από την ισπανική Σοσιεδάδ.