Για τον υποβιβασμό του Ηρακλή, αλλά και το συμπατριώτη του Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Μετρόπολις":

Για τον Ρέι: «Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Έκανε πολύ καλές χρονιές στην Αργεντινή, είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με πολλή πίεση και δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει εκεί».

 Για το τι ομάδα είναι η Γοδόι: «Εγώ έπαιξα στην Γοδόι. Είναι μια ομάδα με όχι τόση πίεση όση έχει ο ΠΑΟΚ, έχει όμως πολύ κόσμο, πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά, αλλά έχει πολύ διαφορετικούς στόχους από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους, γιατί έχει μια πολύ καλή ομάδα».

 Για το αν μπορεί να παίξει στην εθνική ομάδα της Αργεντινής: «Είναι πολύ δύσκολο, γιατί όταν δεν παίζεις στην Αργεντινή, πρέπει να παίζεις στην Ισπανία ή στην Ιταλία, σε τοπ πρωταθλήματα. Αλλά μπορεί να κάνει μια καλή χρονιά και να έχει την ευκαιρία του».

Για τον υποβιβασμό του Ηρακλή: «Κρίμα, αλλά φαίνεται από καιρό ότι έχει πολλά προβλήματα, μια ομάδα που έχει έναν άνθρωπο που κάνει κουμάντο από Αθήνα, δεν υπάρχει στην Θεσσαλονίκη, δεν θέλει να βοηθάει, περισσότερο τα παιδιά που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είναι κρίμα για τον κόσμο και τα παιδιά που τώρα δεν έχουν δουλειά και είναι δύσκολο».

 Για τον νέο προπονητή του Άρη, Δημήτρη Σπανό: «Εγώ τον είχα μόνο αντίπαλο, αλλά άκουσα πολύ καλά πράγματα από τον προπονητή μου στον Απόλλωνα, τον Μάντζιο».