Παναγιώτης Ψωμιάδης για Ηρακλή: Στη Super League έχουν θέση μόνο οι εκλεκτοί του συστήματος

|
THESTIVAL TEAM

Σχολιάζοντας την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Football League, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Φαίνεται πως για κάποιους στην Αθήνα ο μόνος υπεύθυνος για τα μαύρα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου και για την πλήρη απαξίωση του είναι ο Ηρακλής. Και επειδή όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν ρολόι στη χώρα μας βρήκαν το «μαύρο πρόβατο», την ομάδα που σηκώνει τις αμαρτίες όλων και επιχειρούν να τη συνθλίψουν.

Για μία ακόμη φορά ο Ηρακλής πέφτει κατηγορία για εξωαγωνιστικούς λόγους, στη Super League έχουν θέση μόνο οι «εκλεκτοί» του συστήματος.

Η μανία τους σε βάρος του Ηρακλή αποδεικνύει πως το ιστορικό αυτό σωματείο της Μακεδονίας τους ενοχλεί.

Και δυστυχώς, σήμερα, στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, η ομάδα του Κατσάνη και του Ιβάνοφ πληρώνει, μεταξύ άλλων, και σειρά λαθών διοικητικών παραγόντων του, ανθρώπων που επένδυσαν στο ψέμα και βούλιαξαν το σωματείο.

Απαιτείται σήμερα ενεργοποίηση και συστράτευση του κόσμου του Ηρακλή, από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές μέχρι τους οπαδούς, ώστε ο Ηρακλής να βρει το δρόμο του, να απαλλαγεί από τα λαμόγια και να επιστρέψει εκεί που του αξίζει, στις πρώτες θέσεις της Super League».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.