Αρνητική τροπή φαίνεται πως πήραν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Άρη με τους Ανδρέα Τάτο και Δημήτρη Ανάκογλου για αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.

Ο Παύλος Μυροφορίδης συζήτησε με τους δύο παίκτες και τους πρότεινε μείωση αποδοχών, όπως αναφέρει το sdna.gr.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρόταση στον Τάτο ήταν για μείωση που αγγίζει το 50%, ενδεχόμενο στο οποίο ξεκαθάρισε ότι δεν συναινεί, καθώς όπως τόνισε δέχθηκε να κάνει μείωση στα όσα είχε συμφωνήσει στη Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα ο Τάτος φέρεται να αντιπρότεινε να τακτοποιηθούν οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες και να μείνει ελεύθερος, κάτι στο οποίο η ΠΑΕ Άρης είναι αρνητική.

Αποστολίδης ο αντι-Διούδης

Με δεδομένο ότι ο Σωκράτης Διούδης δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κίτρινους", ο Παύλος Μυροφορίδης έχει βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Μανώλη Αποστολίδη, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο "εκλεκτός" για τα γκολπόστ.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Αχαρναικό και Τρίκαλα, ενώ έχει περάσει όλη την καριέρα του σε ομάδες Β και Γ Εθνικής.