Για τον λόγο που είπε "ναι" στην πρόταση του Άρη μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, επισημαίνοντας πως η ενότητα είναι αυτή που απαιτείται προκειμένου οι "κιτρινόμαυροι" να επιτύχουν κάτι σημαντικό.

 «Δεν θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι με σκληρή δουλειά και προσπάθεια μπορούμε να φέρουμε ιδιαίτερα αποτελέσματα. Αυτό έχει αποδειχθεί στη διάρκεια του μπάσκετ, αυτό έχουν γνωρίσει οι Έλληνες φίλαθλοι από τη δική μου γενιά μέχρι και αυτή του Διαμαντίδη. Όταν είμαστε ενωμένοι δημιουργικά και δουλεύουμε σκληρά μπορούμε να ονειρευτούμε και να πετύχουμε πολλά», είπε ο "δράκος" του ελληνικού μπάσκετ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, στο πλαίσιο του «Ios 3on3 Tournament» και πρόσθεσε:

 «Νομίζω ότι θέλω να βοηθήσω παιδιά τα οποία θεωρούν ότι δεν μπορούν να πετύχουν ορισμένα πράγματα, να τους δώσω να καταλάβουν ότι μπορούν αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δουλέψουμε όλοι για το καλό αυτής της ομάδας, του Άρη, που έχει φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη κι ένωσε τους Έλληνες φιλάθλους. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο».