Το εγκώμιο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, έμπλεξε ο άλλοτε παίκτης και προπονητής του Δικεφάλου, Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός εκτιμά πως ο Σλοβάκος έχει γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής από τότε που πρωτοήρθε στον ΠΑΟΚ και θα μπορέσει να βοηθεί τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά ο Αναστασιάδης είπε στην εφημερίδα «Real News»: «Εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Είναι μάλλον απλό... Ο ΠΑΟΚ ως ομάδα πρόσφερε πολλά στον Μακ και το ίδιο έκανε και ο παίκτης και το να δεθεί μαζί της είναι φυσιολογικό. Ο Μακ γνωρίζει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του γνωρίζουν καλά τον Μακ. Πρόκειται για έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή. Είχαμε κάνει αγώνα πριν από τρία χρόνια για να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ πολλά περισσότερα από εδώ και πέρα. Εχει αποκτήσει πλέον εμπειρίες. Θεωρώ πως έχει γίνει πολύ καλύτερος ποδοσφαιριστής από τότε που το πρωτοήρθε στην ομάδα και είναι μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ που θα τον έχει στο ρόστερ του. Το επίπεδό του πλέον είναι ιδιαίτερα υψηλό και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»