Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται “Χρόνια πολλά” στον Κάτσε

|
THESTIVAL TEAM

Με ένα μικρό αφιέρωμα θέλησε να ευχηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρόνια πολλά στον Έργκους Κάτσε, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 24 χρόνια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ:

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Εργκούς Κάτσε, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 24, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Ο Εργκούς Κάτσε γεννήθηκε στην Κορυτσά της Αλβανίας στις 08.07.1993 και στην Ελλάδα ήρθε τρία χρόνια μετά. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Αχιλλέα Τριανδρίας και σε ηλικία 12 ετών (το 2005) εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ. Τον Δεκέμβριο του 2010 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και λίγες μέρες μετά έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα στον αγώνα εναντίον του Πανσερραϊκού. Στο τέλος της σεζόν δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής και μετά από μια γεμάτη σεζόν στη Β΄Εθνική επέστρεψε για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. Ούτε ο ίδιος θα περίμενε ότι η σεζόν 2012-13 θα τον έβρισκε να είναι βασικός και αναντικατάστατος, να υπογράφει νέο συμβόλαιο, να καλείται στην Εθνική Αλβανίας και να τελειώνει τη σεζόν με 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 1 γκολ.

Η εντυπωσιακή του πορεία συνεχίστηκε και τη σεζόν 2013-14 όταν καθιερώθηκε πλέον ως βασική λύση στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Μέσος με ανεξάντλητες δυνάμεις και πολλά τρεξίματα μπορεί να βοηθήσει τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Την σεζόν 2014-15, ο Κάτσε αποτέλεσε βασικό γρανάζι της ομάδας, με πολύτιμη συμβολή σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, απόδοση η οποία του χάρισε και το Βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος«, το οποίο αποδίδεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον MVP της σεζόν, μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Κάτσε αποτέλεσε και πάλι σημαντική μονάδα του Δικεφάλου και συμπλήρωσε 32 συμμετοχές, κερδίζοντας παράλληλα με την απόδοσή του την συμμετοχή στην τελική 23άδα του Euro 2016. Στα γήπεδα της Γαλλίας, ο Αλβανός μέσος κόντρα στην Ελβετία έπαιξε για πρώτη φορά σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης με την ομάδα της χώρας του.

Στο πρώτο μισό της σεζόν 2016-17 παραχωρήθηκε δανεικός στην Βικτόρια Πλζεν προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά τον Γενάρη επέστρεψε στον Δικέφαλο και πήρε κάποια παιχνίδια από τον Βλάνταν Ίβιτς, μετρώντας εννιά συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.