Για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Άρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "κίτρινων", έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Μιλώντας στο «Yellow Radio 92.8» ο Έλληνας ατζέντης υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως ο έμπειρος κόουτς ήθελε πολλά χρόνια να προπονήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Είχαμε μια συνάντηση με τον κ. Λάσκαρη και τον κ. Παπακυριάκη Είμαστε σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο, για να γίνει κάτι ιστορικό το οποίο για εμένα αποτελεί τιμή που έχω έστω και μια συμμετοχή σε αυτό, στην επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Άρη», τόνισε αρχικά ο Ολύμπιος.

Για τις συζητήσεις που γίνονται με τον «Δράκο»: «Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, όλα το θέμα της συζήτησης είναι ο Άρης. Ο Παναγιώτης θέλει να επιστρέψει στον Άρη για να βοηθήσει σε αυτήν την παρένθεση της δυσκολίας, που μπορεί να υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Οι συζητήσεις είναι σε κάποιες λεπτομέρειες, πιο πολύ γιατί ο κ. Λάσκαρης θέλει να είναι εντάξει στις προηγούμενες οφειλές του, το θέμα των οφειλών είναι η προτεραιότητά του. Αναμένεται μια συζήτηση ακόμα του κόουτς και τον κ. Λάσκαρη και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά».

Για το εάν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις: «Απλώς πρέπει να γίνει μια συνάντηση, δεν πιστεύω ότι θα περάσουν πολλές ημέρες. Για το πως νιώθει ο ίδιος ο Παναγιώτης Γιαννάκης για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη. Είμαι πολύ μικρός εγώ για να πω πως νιώθει ο Παναγιώτης, θα προτιμούσα να μιλήσει ο ίδιος για αυτό. Είναι κάτι που ήθελε πολλά χρόνια και μπορεί να γίνει τώρα πραγματικότητα».

Για τον Ουίλ Κάμινγκς, τον οποίο εκπροσωπεί: «Προσπαθεί να διαλέξει ποια πρόταση θα επιλέξει, θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα αγωνιστεί στην Αμερική, το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη».