Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της διοργανώτριας αρχής με το συνδρομητικό κανάλι, καθώς η Λίγκα στέλνει εξώδικο μιας και η Nova δεν έδωσε ποτέ τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Eίχε ληφθεί η απόφαση στο τελευταίο Δ.Σ. της Λίγκας η οποία είχε να κάνει με το θέμα των τηλεοπτικών και τη Nova. Και η απόφαση ήταν πως για να γίνει κουβέντα ενόψει της νέας σεζόν και την μείωση που ζητά το συνδρομητικό κανάλι θα έπρεπε πρώτα να καταβληθούν τα χρήματα από τις ρήτρες που αφορούσαν την προηγούμενη χρονιά.

Αυτό το ποσό ήταν στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τα όσα είχε κάνει γνωστά η Λίγκα στο συμβούλιο της, την προηγούμενη Τετάρτη θα έπρεπε να είχε καταβληθεί η πρώτη δόση μέχρι τις 3 Ιουλίου (σήμερα δηλαδή) και η δεύτερη στις 15 του ίδιου μήνα.

Χρήματα δεν μπήκαν ποτέ και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Λίγκα στέλνει εξώδικο προς το συνδρομητικό κανάλι. Πλέον και με... επίσημο τρόπο οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγούνται στα άκρα και μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση της Nova.

Από κει και πέρα μένει να δούμε αν το κανάλι θα... σηκώσει το γάντι. Οι άνθρωποι του συνεταιρισμού είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν στα άκρα κάτι που σημαίνει ότι μπορεί το πρωτάθλημα να... τιναχθεί στον αέρα. Οι σύλλογοι έχοντας δώσει νέα καταληκτική διορία μέσω του εξώδικου θα περιμένουν να δουν «φως». Αν και πάλι δεν δουν χρήματα στους λογαριασμούς τότε η επόμενη κίνηση είναι καταγγελία της σύμβασης και ασφαλιστικά μέτρα. Στην Σούπερ Λίγκα θεωρούν ότι τελικά θα βρεθεί άκρη καθώς δεν πιστεύουν ότι η Nova, θέλει να κάνει... χαρακίρι όταν τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος είναι το ισχυρό της όπλο.

Πηγή: gazzetta.gr: