Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη ολοκλήρωσε την χρονιά με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και έκανε τον απολογισμό της, ευχαριστώντας τους πάντες για την στήριξη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το 2017 ολοκληρώθηκε για την ομάδα του ΑΡΗ WBC με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ. Μια θέση όπου πάλεψε για την κατάκτηση της στις 16-17-18 Ιουνίου στη Κω. Από το ξεκίνημα της χρόνιας ο στόχος ήταν ένας, η διατήρηση του τίτλου. Η ομάδα διατήρησε το αήττητο στην έδρα της και στον βόρειο όμιλο. Ένα βήμα όμως πριν το final four υπήρξαν απρόσμενες καταστάσεις που έπρεπε να διαχειριστεί ακόμα και στην τελευταία ημέρα πριν τον αγώνα. Με το βαρύ σέντερ της Βλαστό Βαλάντη απών, λόγο ευχάριστων οικογενειακών υποχρεώσεων , τον Σπύρο Κεφαλά τραυματία στον δεξιό αγκώνα, τον Οικονόμου Νικόλαο με πνευμονία, (νοσηλεύτηκε μια βράδια στο νοσοκομείο της Κω), με τον Τσαπανίδη Περικλή να έχει ενοχλήσεις στους ώμους και τον Χρυσοβέργη Παναγιώτη με γαστρεντερίτιδα στον τελευταίο αγώνα και όλα αυτά συνέβησαν στις ημέρες του Final four, η ομάδα κατάφερε να καταλάβει την 3η θέση στο πρωτάθλημα και να δηλώσει παρόν στις μεγάλες διοργανώσεις.

Οι στόχοι για την επόμενη αγωνιστική χρονιά υπάρχουν και είναι γνωστοί.

Κλείνοντας την χρονιά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έδωσαν και έδειξαν προς την ομάδα μας. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μάνο Λάσκαρη όπου για ακόμα μια χρονιά ήταν δίπλα μας. Την εταιρία Stoiximan για την χορηγία και την υποστήριξη της στον ειδικό αθλητισμό, μπάσκετ με αμαξίδιο. Τον κύριο Μπακούρα και την ΔΕΠΑ Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη τους με αγωνιστικό εξοπλισμό. Την ΑΡΗΤΗ όπου για 4η συνεχόμενη χρόνια δηλώνει πάρων στην προσπάθεια μας. Την εταιρία Difros για την φροντίδα, τον έλεγχο και το σέρβις τον αγνωστικών μας αμαξιδίων. Τον φυσιοθεραπευτή Μάριο Κουρουσάκο όπου ταξίδεψε μαζί μας προσπαθώντας να μας βοηθήσει παρέχοντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα αλλά και την διάθεση να αγωνιστούν για αυτή την ομάδα».