Τη στήριξή τους στη μάχη που δίνει ο Ηρακλής για την παραμονή στην πρώτη εθνική κατηγορία εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσής τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη.

Με την κίνηση o Super 3 "αδειάζει" την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η οποία κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό προκειμένου να διεκδικήσει αυτή την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει αυτή:

Δίχως διφορούμενες ερμηνείες... Δίχως ιδεολογικά και οπαδικά παραθυράκια... Και επειδή "Ο σκοπός δεν αγιάζει τα οπαδικά μέσα..." Ομάδα με προβλήματα οικονομικά, που με την ψυχή των παικτών της και μόνο κόντρα σε όλο το σύστημα κατάφερε αγωνίστικα να μείνει στην κατηγορία για μας πρέπει να μείνει στην κατηγορία!!!

Οι νόμοι που θεσπίστηκαν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης του οικονομικά αδύναμου. Αν ενδιαφέρεστε για ηθική καθαρότητα νομοθετηστε και κάντε αναδιανομή υπέρ των οικονομικά ασθενέστερων. Όταν θέλετε να την πείτε στους οπαδούς φέρνετε σαν παράδειγμα το αγγλικό μοντέλο με τα σπόρια στις κερκίδες αλλά δεν σας ακούμε να φέρνετε για παράδειγμα την αναδιανομή των εσόδων τους που πριμοδοτούν τους οικονομικά ασθενέστερους.

ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

Η ηθική του χρήματος και των νόμων της αγοράς κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα σας. Όσο για τους ντεμεκ επαναστάτες και εξυγιαντες της Μακεδονίας... Απλά κοιτάξτε πάνω στο ταμπλό εκεί πάνω έγραψε, γράφει και θα ξαναγράψει...

Ο θεός του πολέμου δεν έχει ανάγκη από εφιάλτες για να κερδίσει την μάχη του. Κομπότη, Γκαγκάτση και τα συν αυτό της πόλης, μόνο απέναντι σας...

Κύριοι δημοσιογράφοι της πόλης που βιαστήκατε να ερμηνεύσετε την στάση του ΑΡΗ οι κωλοτούμπες είναι καθαρά δικό σας σπορ...

Ο ΑΡΗΣ είναι απέναντι στην Λιβαδειά.

Κύριοι δημοσιογράφοι της μεσημεριανής ζώνης ασχοληθείτε με τις κωλοτούμπες της ψεύτο ηθικής ομάδας σας και κοιτάξτε και εσείς στο ταμπλό.

Καμία συμπάθεια σε κανέναν αλλά το σωστό θα λέγεται αλληλεγγύη στον Ηρακλή, ρεζίλια της πόλης χαλίφηδες της κωλοτουμπας.

AGAINST MODERN FOOTBALL ΑΡΗΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3