ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Κάνιας – Ενοχλήσεις ο Μπρκιτς

|
THESTIVAL TEAM

Δύο προπονήσεις απομένουν μέχρι ο ΠΑΟΚ να αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία.

Στο σημερινό απογευματινό πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ απουσίαζε ο Ζέλικο Μπρκιτς ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Χοσέ Κάνιας ακολούθησε θεραπεία μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί την Τετάρτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ:

Δύο προπονήσεις έμειναν μέχρι την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτές της Παρασκευής (30.06). Για την ακρίβεια μια προπόνηση κι ένα άτυπο εσωτερικό δίτερμα.

Πριν περάσουμε στ’ αυριανά, όμως, ας δούμε τι έγινε την Πέμπτη (29.06). Ο Δικέφαλος γυμνάστηκε το απόγευμα με το πρώτο κομμάτι του προγράμματος ν’ αφορά τη φυσική κατάσταση και τη μυϊκή ενδυνάμωση (κυρίως στα πόδια).

Στο δεύτερο σκέλος της προπόνησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ όπου το ένα έκανε παιχνίδι πίεσης σε μικρό χώρο και το δεύτερο δούλεψε στο passing game και τα τελειώματα. Οι διεθνείς πέρασαν από εργομετρικά τεστ. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Ζέλικο Μπρκιτς με ενοχλήσεις στη μέση, ενώ κι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία λόγω του χτυπήματος στο πόδι που δέχτηκε την Τέταρτη (28.06). Την Παρασκευή (30.06), λοιπόν ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έχει προγραμματίσει προπόνηση στις 09:00 το πρωί και οικογενειακό διπλό διάρκειας 60 λεπτών χωρισμένο σε τρία 20λεπτα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.