Παπαθεοδώρου: Να παίξουμε σημαντικό ρόλο στο Champions League

|
THESTIVAL TEAM

Ομάδα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Basket Champions League, επιθυμεί να κάνει τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης της FIBA ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» ανέφερε για το υψηλό επίπεδο του θεσμού: «Είναι πολύ σημαντικό για μας που θα συμμετέχουμε στο Basketball Champions League, μία διοργάνωση που μπορεί να ξεκίνησε μόλις πριν ένα χρόνο, αλλά είναι υψηλού επιπέδου και αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον η φετινή σεζόν. Υπάρχουν πολύ πιο ποιοτικές ομάδες και στις 24 που γνωρίζουμε από τώρα ότι θα είναι στην κανονική περίοδο, αλλά και στους προκριματικούς ομίλους, όπου υπάρχουν ομάδες από πολύ ποιοτικά πρωταθλήματα, όπως αυτές από Ισπανία, Τουρκία, Γερμανία, Ιταλία και Ρωσία» και συμπλήρωσε για τους στόχους της ομάδας του:

«Το γεγονός αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να παίξουμε με πολύ σοβαρούς και ποιοτικούς αντιπάλους και για αυτό το λόγο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα μπορέσει να παίξει σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση. Το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης σε συνδυασμό με το ότι οι επίσημες υποχρεώσεις μας ξεκινούν στις 10 Οκτωβρίου, δημιουργεί την ανάγκη να είμαστε έτοιμοι πολύ γρήγορα για να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε τις ομάδες που θα βρεθούν στον όμιλό μας».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.