Φυσική κατάσταση και τακτική περιελάμβανε το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, με τους Χοσέ Κάνιας και Τζάλμα Κάμπος να αποχωρούν λόγω μικροτραυματισμών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Την Τετάρτη (28.06) πραγματοποιήθηκε το δεύτερο σετ διπλών προπονήσεων από τα τρία της εβδομάδας. Με την πρωινή προπόνηση να επικεντρώνεται στη φυσική κατάσταση και την απογευματινή την τακτική.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του φροντίζουν να δουλεύουν παράλληλα όλους νευραλγικούς τομείς για τη δημιουργία του ΠΑΟΚ της νέας σεζόν. Έτσι, μοίρασε φυσική κατάσταση και ποδόσφαιρο σε πρωί κι απόγευμα συνεχίζοντας το πρόγραμμά του για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Κι όταν λέμε ποδόσφαιρο μιλάμε για τακτική. Κυκλοφορία της μπάλας, κινήσεις μέσα στο γήπεδο, συγκεκριμένη ανάπτυξη, επιθετική αμυντική λειτουργία και πιο άμεσο τελείωμα των φάσεων. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας κι ο Τζάλμα Κάμπος αποχώρησαν από το τελευταίο κομμάτι που περιελάμβανε δίτερμα εξαιτίας μικροχτυπημάτων που δέχτηκαν. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Ζέλικο Μπρκιτς , ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση. Ο Στέλιος Μαλεζάς προπονήθηκε κανονικά.

Την Πέμπτη (29.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.