Αινιγματικός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός της Ζενίτ, Ρόμπερτ Μακ, αναφορικά με το μέλλον της καριέρας του.

«Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο διάστημα δυσκολεύτηκα αρκετά για να συνηθίσω αλλά τώρα νιώθω ωραία, αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην Αγία Πετρούπολη. Κανείς όμως δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί την επόμενη εβδομάδα ή τον επόμενο μήνα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είναι μια ιδιαίτερη τιμή για μένα κι ανταμοιβή για τις προσπάθειες που κάνω. Θέλω να συνεχίσω με το ίδιο πνεύμα και να δείξω καλά πράγματα και τη νέα σεζόν».

Για το διάστημα των διακοπών του που επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, είπε: «Δεν ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα της ξεκούρασης αλλά ναι μου δόθηκε η ευκαιρία για δέκα μέρες να περάσω τις διακοπές μου στη Σαντορίνη, που είναι από τα ομορφότερα μέρη».

Τέλος, ο Σλοβάκος αναφέρθηκε στην έλευση Μαντσίνι στη Ζενίτ, λέγοντας: «Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, προπονητής ανωτάτου επιπέδου που έχει εργαστεί στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Είναι υπέροχο που ήρθε στην ομάδα και μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα και το Europa. Εγώ εργάστηκα μαζί του στην Μάντσεστερ Σίτυ αλλά τότε ήμουν στην ομάδα Νέων και έκανα ελάχιστες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Κάθε προπονητής έχει το δικό του στυλ και ιδέες για το ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι πέντε μέρες στις προπονήσεις και τώρα έχουμε αρκετό τρέξιμο και παράλληλα φιλικούς αγώνες. Θα μας βοηθήσει αυτή η προετοιμασία για μια καλή σεζόν».