Έτρεξε σε αγώνα 800 μέτρων παρά την εγκυμοσύνη της! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η 31χρονη αθλήτρια του στίβου, Αλίσια Μοντανιό, απέδειξε για μια ακόμη φορά πως όταν υπάρχει θέληση, τότε μπορεί να συμβεί και κάτι που στα μάτια των υπολοίπων φαίνεται ακατόρθωτο.

Πως το απέδειξε αυτό; Παρά το ότι βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της – και κάτω από απίστευτη ζέστη – πήρε την απόφαση να διαγωνιστεί σε αγώνα 800 μέτρων, στο πρωτάθλημα «USATF», που διεξάγεται στο Σακραμέντο.

Η 31χρονη αθλήτρια του στίβου είχε πράξει το ίδιο και το 2014, όταν ήταν έγκυος στον 8ο μήνα, στο πρώτο της παιδί.

Οι διαγωνιζόμενοι του τουρνουά στοχεύουν τις τρεις πρώτες θέσεις, οι οποίες οδηγούν στο παγκόσμιο του Λονδίνου, που θα γίνει τον Αύγουστο.

Μπορεί η Μοντανιό – που έχει στο βιογραφικό της ένα χάλκινο μετάλλιο (800μ.) το 2010 στην Ντόχα, ένα χρυσό (4×800) στο IAAF World Relays το 2015 και ένα χρυσό (4×400) και ένα ασημένιο (800) σε Παναμερικανικούς Αγώνες του 2015 – να μην κατέκτησε κάποια από τις πρώτες θέσεις, αλλά έφτασε στην γραμμή του τερματισμού και κέρδισε το χειροκρότημα όλων και τα εγκώμια των σχολιαστών!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.