Το μέλλον του αμυντικού του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χατζηισαϊα, αναμένεται να κρίνει τις επόμενες ημέρες, ο νέος τεχνικός, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

Όσο ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο 25χρονος αμυντικός είχε δεδομένο ότι θα έφευγε από τον Δικέφαλο. Όμως, η αποχώρηση του 40χρονου κόουτς και η έλευση του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, έχουν διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με το sport24.gr, o 43χρονος τεχνικός έχει ζητήσει να αξιολογήσει (και) τον υψηλόσωμο στόπερ γι' αυτό και στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει "παύση" στη κρούση που έχει κάνει ο Ατρόμητος για να τον πάρει δανεικό, όπως έκανε και με τον Γιαννούλη.

Η τελική απόφαση από τον Στανόγεβιτς για το αν τον υπολογίζει ή όχι θα ληφθεί τη Δευτέρα (26/6). Αν δεν παραμείνει τότε ενδεχομένως θα προχωρήσουν οι επαφές με τον Ατρόμητο για τον δανεισμό του, εκτός κι αν η πλευρά του παίκτη εμφανίσει και άλλη εναλλακτική. Θυμίζουμε ότι ο Χατζηισαΐας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Πέρυσι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν είχε καμία επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και τώρα θέλει από την αρχή της νέας σεζόν να βρίσκεται σε μία ομάδα που τον υπολογίζει και θα του δώσει αγωνιστικό χρόνο.