Την πρώτη προπόνηση υπό το βλέμμα του νέου προπονητή, Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.

Στη σημερινή προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν, οι Βαρέλα και Κάμπος, ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς του Δικεφάλου (Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, Κάτσε, Τσίμιροτ, Κουλούρης Δεληγιαννίδης -Σιαμπάνης), αλλά και οι Μάτος Ενρίκε και Μπίσεσβαρ που έχουν έξτρα άδεια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ηταν ένα μικρό διάλειμμα. Έπειτα από 22 μέρες διακοπές, έτσι για την... επαναφόρτιση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη δουλειά. Η σεζόν 2017-18 μόλις άρχισε.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του γνωρίστηκαν με τους ποδοσφαιριστές στ’ αποδυτήρια και... συστήθηκαν στο γήπεδο. Στον πραγματικό χώρο εργασίας. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου με χρήση μπάλας και ήταν χαμηλής έντασης. Μια εισαγωγή για τη συνέχεια της προετοιμασίας. Οι ασκήσεις αφορούσαν την τεχνική και την αερόβια φυσική κατάσταση.

Ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Τζάλμα Κάμπος που έκλεισαν την περασμένη σεζόν τραυματίες κατά τη διάρκεια των διακοπών ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τον έλεγχο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες εξετάστηκαν από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Μανώλη Παπακώστα , έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και μετά από τριήμερη προσαρμογή θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι νεαροί Πατράλης, Χατζηδίμπας, Δημητρίου, Σταθόπουλος και οι Κωνσταντινίδης, Δημητρίαδης, Ζάιρο, Κοροβέσης, Κάκκο, Μελίσσας και Αντόνις που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους.

Την Παρασκευή (23.05) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 19:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».