Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του μπασκετικού ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, με τους ανθρώπου του Δικεφάλου να έχουν συνάντηση στην Αθήνα για όλα τα ζητήματα που άπτονται της ενίσχυσης της ομάδας.

Σύμφωνα με το sdna.gr, ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες τους κινήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο τιμ μάνατζερ Τέλης Ζουρνατζίδης συναντήθηκαν με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην Αθήνα, όπου ο νεαρός τεχνικός ετοιμάζει την Εθνική Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των U20.

Στη συνάντησή τους, όπως μεταδίδει το sdna.gr, οι τρεις άνδρες αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη στις επιλογές των παικτών που θα ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ, καθώς η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά στις 17 Αυγούστου.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να στραφούν στην απόκτηση ενός Αμερικανού πόιντ-γκαρντ που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο, ενώ σε δεύτερο πλάνο μπαίνει η υπόθεση του Δημήτρη Κατσίβελη.

Από εκεί και πέρα, το αρχικό πλάνο του ΠΑΟΚ σχετικά με την ενίσχυση του ελληνικού κορμού θα τηρηθεί... κατά γράμμα, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους συνεργάτες του να ψάχνουν παίκτες που θα ενισχύσουν τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης τη νέα σεζόν.