Για το ζήτημα της αδειοδότησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή, τοποθετήθηκε με δήλωση του ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Για μία ακόμη φορά ο Ηρακλής κινδυνεύει να πέσει κατηγορία για εξωαγωνιστικούς λόγους, έχοντας κερδίσει με την αξία του στο χορτάρι την παραμονή του στη Super League.

Τη μεγάλη ευθύνη για τη συστηματική στοχοποίηση του ιστορικού συλλόγου της πόλης φέρει ο παρασκηνιακός μηχανισμός που εμφανέστατα και προκλητικά έχει επικηρύξει το σωματείο αυτό.

Λέμε ΟΧΙ στην πολεμική εναντίον ενός συλλόγου με μεγάλη ιστορία και πολυσχιδή προσφορά. Σε ένα πρωτάθλημα όπου ισχύει ο νόμος της ζούγκλας, ο νόμος του δυνατού, σε ένα πρωτάθλημα που τα τελευταία χρόνια βουλιάζει στην αναξιοπιστία, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από δικαιοσύνη, όχι από εξιλαστήρια θύματα.

Στον αγώνα που δίνει ο Ηρακλής για δικαίωση χρειάζεται η συμπαράσταση όλης της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Κάποιοι που φορούν τα γυαλιά του οπαδισμού πρέπει να ξέρουν, ότι στη θέση που είναι σήμερα ο Ηρακλής, μπορεί να είναι αύριο οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Ας σταματήσουμε λοιπόν να τρώμε τις σάρκες μας και ας διεκδικήσουμε συντονισμένα την αποκατάσταση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.