Μπορεί να ήταν η πρώτη επιλογή του Άρη για την τεχνική του ηγεσία, ωστόσο, ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε την περασμένη εβδομάδα ραντεβού με τον Θόδωρο Καρυπίδη, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν, αλλά μάλλον... δεν θα χρειαστεί.

Σήμερα το πρωί έπεσαν οι υπογραφές μέχρι το 2020 και μάλιστα ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Κρητική ΠΑΕ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα παραμείνει στο τιμόνι του ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επικυρώθηκε τη Δευτέρα (19/6) με τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του, έχουν ξεκινήσει τη δουλειά σε θέματα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταγραφές και προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Νίκο Παπαδόπουλο, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, "είναι μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και τις υποδομές.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εμπιστεύονται ένα προπονητή, ο οποίος αγαπάει το σύλλογο και έδειξε αποδεδειγμένα δείγματα γραφής στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε.

Νίκο Παπαδόπουλε, το τιμόνι του ΟΦΗ, είναι στα χέρια σου για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται".