Ίλιεφ: O Στανόγιεβιτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Σερβία

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Τον είχε προπονητή πριν από επτά χρόνια και να θυμάται μόνο τα καλύτερα γι αυτόν.

Ο Ίβιτσα Ίλιεφ, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε για τον νέο προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς.

Ο 43χρονος τεχνικός υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ, και ο Ίλιεφ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Μετροσπορ” αναφέρθηκε στον Στανόγιεβιτς, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Μπορώ να πω τα καλύτερα λόγια για τον Στανόγεβιτς. Ήμασταν πριν από αρκετά χρόνια συμπαίκτες στην Παρτίζαν και γνωρίζω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται.

Είχα επίσης την τύχη το 2011, όταν ήμουν ποδοσφαιριστής της Παρτίζαν, να τον έχω προπονητή. Τότε κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στους ομίλους του Champions League. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι τεχνικός υψηλού επιπέδου και κατά την γνώμη μου ο ΠΑΟΚ έκανε μία φανταστική επιλογή.

 Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Σερβία. Είναι επιθετικογενής προπονητής, συνήθως παίζει με δύο επιθετικούς, αλλά αυτό εξαρτάται πάντα από τον αντίπαλο. Προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα του και προσαρμόζει την τακτική που ακολουθεί στα δεδομένα του κάθε αγώνα”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.