Την πρεμιέρα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Συγκεκριμένα, η "πρώτη" του ΠΑΟ θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη στις 22 Ιουνίου στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν θα είναι κλειστή στους φιλάθλους και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ θα απουσιάζουν οι διεθνείς που θα ενσωματωθούν στις 27 Ιουνίου, καθώς και οι Μάτος και Ενρίκε που θα επιστρέψουν από τη Βραζιλία στις 24 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η βασική εκκρεμότητα που αφορούσε τον προπονητή τακτοποιήθηκε με την έλευση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς κι έτσι τίθεται σε λειτουργία ο σχεδιασμός του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη (κλειστή για κόσμο και ΜΜΕ) συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου, στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρωί της ίδιας μέρας οι παίκτες του Δικεφάλου θα ξεκινήσουν την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων χωρισμένοι σε γκρουπ.

Από την πρώτη συγκέντρωση θ’ απουσιάζουν οι διεθνείς (Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Σάκχοφ, Ουάρντα) που θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα στις 27.06, αλλά και οι Μάτος , Ενρίκε οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει άδεια να επιστρέψουν από τη Βραζιλία στις 24.06.

Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει και θα προπονείται στη Νέα Μεσημβρία ως τις 02.06 οπότε αναχωρεί για το Horst της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».